La sessió constarà d’un programa d’activitats amb grans professionals de la restauració i

Em complau convidar-vos a les activitats que realitzarem dia 14 de març a les 18h com a presentació als mitjans de comunicació i als professionals del sector de
l’AULA DE FORMACIÓ EN CUINA
situada a LA PONDEROSA Avda Joan Carles I, s/n (davant camp de futbol)
A les 18h recepció i benvinguda als professionals de la restauració i als mitjans de comunicació.
A continuació, presentació de l’aula i dels cuiners convidats que faran una demostració:
– Iñaki Oyarbide – Rte Príncipe de Viana
– Pedro i Luis Martín – Rte Sa Punta
– Xesc Reina – mestre xarcuter
– Antonio Bellido – demostració de tall del pernil
– Israel Ruíz – tast de vins (sommelier i propietari de Mercavinos)
– Lello Sorrentino – Rte O’sole premi – professor i col·laborador de l’AULA DE FORMACIÓ
– Vicente Cabello – Hotels Serrano – professor i col·laborador de l’AULA DE FORMACIÓ
i altres distingits professionals de la restauració de Mallorca.
– Presentació del cava Recaredo a càrrec de Licors Moyà.
permetrà descobrir en directe les possibilitats d’aquesta aula

Em complau convidar-vos a les activitats que realitzarem dia 14 de març a les 18h com a presentació als mitjans de comunicació i als professionals del sector de
l’AULA DE FORMACIÓ EN CUINA
situada a LA PONDEROSA Avda Joan Carles I, s/n (davant camp de futbol)
Programa:
A les 18h recepció i benvinguda als professionals de la restauració i als mitjans de comunicació.
A continuació, presentació de l’aula i dels cuiners convidats que faran una demostració:
– Iñaki Oyarbide – Rte Príncipe de Viana
– Pedro i Luis Martín – Rte Sa Punta
– Xesc Reina – mestre xarcuter
– Antonio Bellido – demostració de tall del pernil
– Israel Ruíz – tast de vins (sommelier i propietari de Mercavinos)
– Lello Sorrentino – Rte O’sole premi – professor i col·laborador de l’AULA DE FORMACIÓ
– Vicente Cabello – Hotels Serrano – professor i col·laborador de l’AULA DE FORMACIÓ
i altres distingits professionals de la restauració de Mallorca.
– Presentació del cava Recaredo a càrrec de Licors Moyà.
Al llarg de les demostracions es comprovarà la versatilitat de l’aula i totes les seves possibilitats.
També s’explicaran els projectes més immediats.
Amb el suport d’Oli Caimari, Licors Moyà, Fruites i verdures “Sa Senalla” i Cap Vermell.
Cal confirmar l’assistència al telf. 639.688.827 abans de dia 12 de març.
Moltes gràcies.