Festes del Carme 2025 /14 / Sopar mariner i Cantada d’havaneres


 

El sopar mariner d’enguany ha estat de “sípia amb salsa i gambes”, elaborada per l’equip de cuiners i “pinxes” de Riceman’s, amb en Joan Ramon Esteva al capdavant. Devers les 16.30 hores el grup de col·laboradors iniciaren la preparació dels ingredients i l’elaboració del plat.
 

La brigada municipal ja havia preparat les taules i cadires en el moll, entre l’escenari i la barra del bar de les festes.
 

A l’hora prevista es començà la distribució dels plats ( es prepararen devers 450 racions), amb el cuinat de sípia amb salsa, gambes i pa. En general, el plat va agradar molt. De postres, llet freda i coca dolça.
 

En acabar el sopar es produí el sorteig de regals oferts per distints establiments (sopars, objectes, nits d’hotel, vals de regal i descomptes, etc.) i el bell quadre cedit per Guillem Àngel Crespí Alemany, escultor que presenta les seves obres al passeig de Cala Lliteres a Cala Agulla.
 

La XXVIII Cantada d’Havaneres, comptà amb la participació del grup “Arran de mar”, que van interpretar un parell de cançons: Arran de mar, Ai Maria, Marieta, Torna; Viajera i Havanera cala-rajadera.

Tot seguit pujà a l’escenari les dones que formen el grup “Calma xixa” que interpretà una cançó en solitari i una altra els dos grups conjuntament.

A la darrera cançó s’afegí els membres de l’Associació de les festes del Carme, interpretant “La bella Lola”.

 

Durant la Cantada d’havaneres s’oferí rom cremat.

Aquí teniu el vídeo de les interpretacions: