Tot i l’amenaça de pluja la nit de tapes convocà a moltíssima gent amb ànim de divertir-se, pasar una estona agradable i degustar propostes culinàries novedoses.
El vespre començà amb el XV Concurs culinari de Tapes amb el jurat d’excepció format per: Jesús Viera, Gabi de la Torre, Toni Navarro i Christian Torres.
Una convocatòria clàssica que creà molta espectació i amb uns resultats molt ajustats donaren per guanyadors a:
L’escenari el presidia una escultura d’una llampuga obra de Pep Bauça.
El Cap de Setmana del Peix Fresc compta amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Cala Rajada, l’Associació Hotelera de Capdepera, l’Associació de Bars Nocturns i Discoteques de Capdepera, i els comerços i restaurants locals, que es bolquen per oferir una experiència gastronòmica i festiva única a Mallorca posant en valor un producte local com la llampuga.
A aquesta Nit de Tapes i XV Concurs culinari de Tapes hi han participat:
RISTORANTE SORRENTINO’S
Croquetes de patata i tòfona amb maionesa tofonada
SES TRES FORQUETES
Pa amb oli i panxetamaionesa de mango i ceba cruixent
SERRANO HOTELS
Mos marinat de llampuga i gamba sobre nori cruixenta amanit amb maionesa japonesa
PORT CORONA
Vieira gratinada
THE SEA CLUB
Ensaïmada de porc negre mallorquí
DIAMANT HOTELS
Esclafit de Diamant
WIKIKI GASTROBAR
Wikicono de llampuga
ENCANTO METROS DE PIZZA
Trilogia de tartars: marterra i hort
MAR I MAR EVENTS
Tartar de llampuga amb salsa tamarinponzu trufadaall negreravanet i poma verda.
CAP VERMELL GRAND HOTEL
Torrada de llampuga
TOLAN PASTISSERIA
Rebosteria artesanal
HOTEL RESTAURANT ALZINA
Taco de porcella amb ànima mallorquina
RESTAURANT AKINO
Llampuga al curry
RESTAURANT CA NOSTRA
Rotllets de col farcits de llampuga
COVA NEGRA RESTAURANT
Panada de llampuga amb pebres
RESTAURANT SES COSINES
Wonton fregits d’ají de pollastreparmesanoemulsió d’all i miso furikake shiso
ARROSSERIA BLAU OLE
Petxina de vieira al forn amb arròs negre de calamar
RÖ NIKKEI
Niguiri de llobina i sobrassada torrada
RISTORANTE SORRENTINO’S
Croquetes de patata i tòfona amb maionesa tofonada
SES TRES FORQUETES
Pa amb oli i panxetamaionesa de mango i ceba cruixent
SERRANO HOTELS
Mos marinat de llampuga i gamba sobre nori cruixenta amanit amb maionesa japonesa
PORT CORONA
Vieira gratinada
THE SEA CLUB
Ensaïmada de porc negre mallorquí
DIAMANT HOTELS
Esclafit de Diamant
WIKIKI GASTROBAR
Wikicono de llampuga
ENCANTO METROS DE PIZZA
Trilogia de tartars: marterra i hort
MAR I MAR EVENTS
Tartar de llampuga amb salsa tamarinponzu trufadaall negreravanet i poma verda.
CAP VERMELL GRAND HOTEL
Torrada de llampuga
TOLAN PASTISSERIA
Rebosteria artesanal
HOTEL RESTAURANT ALZINA
Taco de porcella amb ànima mallorquina
RESTAURANT AKINO
Llampuga al curry
RESTAURANT CA NOSTRA
Rotllets de col farcits de llampuga
COVA NEGRA RESTAURANT
Panada de llampuga amb pebres
RESTAURANT SES COSINES
Wonton fregits d’ají de pollastreparmesanoemulsió d’all i miso furikake shiso
ARROSSERIA BLAU OLE
Petxina de vieira al forn amb arròs negre de calamar
RÖ NIKKEI
Niguiri de llobina i sobrassada torrada
La música amb: Chevy’s Band i Tanny’s Band arrodoní la festa. El retorn de Chevy’s Band agradà molt i la gent ballà. La Tanny’s Band magnífics, com sempre.
Com sempre destacar la feinada de la gent del bar.
I de protecció civil.
Al final el xàfec començà pasada la una de la matinada quan tothom ja s’havia retirat.
Esperem que la paella del dissabte sia igual. El diumenge sembla que el temps s’estirarà més.
Ens espera tona i mitja de llampuga! (1520 quilos)
