
L´Ajuntament de Capdepera celebrarà el Dia del Turista amb un programa especial d´activitats que es desenvoluparan des del divendres 26 de setembre fins al diumenge 28 de setembre a Cala Rajada.

El moment central tindrà lloc el dissabte 27 de setembre a les 19:30 h, a la Plaça dels Pins, on el xef privat Metus Gourmet – Private Chef oferirà un showcooking en directe i gratuït per a tots els visitants.
En aquesta ocasió, es presentarà una proposta gastronòmica gurmet especialment dissenyada per a l’esdeveniment: Magret d’ànec a baixa temperatura glacejat amb salsa de taronja i gingebre i Palo Mallorquí, acompanyat de risotto de bolets silvestres amb aroma de tòfona.
Després del showcooking, la jornada continuarà amb actuacions musicals i DJ en directe, a més d’una oferta especial de tapes gurmet i còctels creatius d’autor a càrrec d’Israel Martínez Forján, reconegut cocteler local.
Amb aquest esdeveniment, l’Ajuntament de Capdepera cerca posar en valor la gastronomia, la cultura i el lleure local, oferint a residents i turistes una experiència única.
